Wiele problemow z LG4163b
Witam
Poruszalem juz pare moich problemow na forum jednak nie dostalem odpowiedzie wiec umiesczam je tutaj wszystkie razem.
Nagrywarka LG 4163b, bios A102, nero 6.6.0.12
1)Probuje zaktualizowac biosa na A104, jednak w okienku obok przycisku upload wyskakuje "Updating was failed. Please repeat that. (Error data = 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 " i nici z tego.
2)Brak mozliwosci sformatowania zarowno cd-rw jaki i dvd+rw (oba platinium) programem InCD (v. 4.2.12.1). Ktos juz tu pisal ze niby ten program nie obsluguje tej nagrywarki, to moze jest jakis inny do tego celu??
3)Nagralem na dvd+r (platinium) pare plikow avi, ale teraz nie moge ich odtworzyc przez zaden odtwarzacz. Plyta ma format (?) cdfs. CZy to dobrze czy zle jesli zle to co i gdzie zmienic.
4)Teraz najwazniejszy problem. Skopiowalem film dvd nagrany na dvd-r na dysk Decrypterem (3.5.4.0). Nastepnie wkladam do nagrywary czysta dvd-r platinuim, odpalam nero, wybieram dvd-video, przenosze wszystkie pliki do video_ts, daje zapisz, i wyskakuje, ze "Plik kopii 'VTS_01_0.BPT' powinien byc taki sam jak 'VTS_01_0.IFO' i nici z nagraniem plyty. Nic w tych plikach nie zmienialem, wiec rozmiar czy cos tam jeszcze nie mogl sie (chyba) zmienic.
Narazie tyle. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, gdyz narazie moge tylko nagrywac cd-r a nie tylko na tym mi zalezy :\
|