Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2005, 22:43   #1143
MikusB
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.04.2005
MikusB w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question

Witam Wszystkich!

Zacznę b. standardowo jestem jak większość całkowicie świeżutki i oczywiście mam problem z nagraniem mojej pierwszej płytki dla PS2. Troszkę już powalczyłem na forum, przejrzałem najważniejsze posty i mam taki mętlik w głowie, że za bardzo nie wiem jak się nazywam.
A oto i problem
Mam PS2 z modem, i zrzucam na liteku obraz płyty MGS2 Substance na DVD +R Platinum
Gdy wrzucam do plejawki to pojawia mi się tylko napis Playstation 2 i to wszystko, dalej tylko czarny ekran!
Zacząłem więc wertować co jest nie tak, i tutaj właśnie porażka raz się doczytuję, że potrzebny jest SwapMagic innym razem, że nie jakiś zamiennik LA (sic! nie mam pojęcia co to jest).
Ściągnąłem z P2P swap magic 3.0 wrzuciłem na cd i próbowałem ruszyć, ale wyglądało, że bezskutecznie!
Dalej doczytałem się, że trzeba patchować itd itp.
Uzupełniając nie wiem jaki dokładnie jest mod generalnie czytał i czyta wszystkie paskudne piraty; do tej pory bez problemu czytała DVD +R;
HELP!!!!

Zacząłem jeszcze bardziej trefnie bo próbowałem ruszyć GT4, gdzie jak się doczytałem z góry byłem skazany na niepowodzenie.
Jakby ktoś był uprzejmy i usystematyzował tą wiedzę jak się odpala i co jest wymagane to naprawdę byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

Mikus

Ostatnio zmieniany przez MikusB : 25.04.2005 o godz. 23:05
MikusB jest offline   Odpowiedz cytując ten post