Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2005, 12:19   #7
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Grzegorz75
Cóż. Cała partycja i jej zawartość była dostępna tylko dla mnie jako administratora. Inni użytkownicy nawet należący do grupy administratorzy niemieli do tej partycji dostępu. Nawet jak kliknęli na jej oznaczenie to mieli komunikat brak napędu czy jakoś tak. Aż pewnego dnia /eureka/ odkryłem opcję windy - szyfrowanie. Zaszyfrowałem najbardziej istotny dla mnie katalog i jego zawartość. Dalej bawiłem się win 98 a XP sobie czekał na swój czas.
Czyli sumując. Na obecną chwilę posiadam dostęp do w/w partycji. Widzę jej zawartość. Mogę wejść do zaszyfrowanego katalogu. Niestety z plikami zawartymi w tym katalogu nic niemogę zrobić.
A czy nie wystarczy po prostu nadać sobie praw do tych plików? Wyłącz proste udostępnianie, pojawi się zakładka zabezpieczenia i tam usuń wszystkich użytkowników i dodaj nowego i powinno działać, jeżeli problem jest taki, o jakim myślę.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post