Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2005, 20:15   #241
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Baras
Witam,
Mam pewien problem, którego w ogóle nie umiem zrozumieć, mam nadzieję, że ktoś z Was mi w tym pomoże
A mianowicie...
Próbuję wypalić 996MB obraz płyty (oczywiście RAW bin) na 870, ale niestety na 99%, gdy bufor jest już prawie na zerze, wylatuje mi błąd zapisu. I tu stawiam pytanie: DLACZEGO??
Dodam, że 870,coś-tam MB udało mi się wypalić bez problemów (tryb MODE 1), wynika z tego, że i nagrywarka i CDR radzą sobie z takimi wielkościami. Dlatego nie rozumiem czemu nie nagrywa tego bina - w końcu jest to nawet trochę mniej danych. Tradycyjne 870MB w ISO = rzeczywiste 999,14MB na płytce (no + lead-in & out).
Z góry dzięki.
Zamontuj tego bina w wirtualnym napedzie i wtedy sprawdz ile ma MB. Nie jestem pewien ale powinien zmiescic sie na plycie 870. Wyglada ze twoja nagrywarka poprawnie nagrywa plyty 870, wiec najlepiej zamontuj to i zrob kopie w locie np alcoholem.
Inna sprawa, ze mogles trafic na felerna plytke.

PS W nowych wersjach nero 6.6.xx mozesz w opcjach wlaczyc 'krotki lead out', zyskujesz w ten sposob ok 12MB. Czasami chodzi wlasnie o te glupie 12 MB.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online