Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.08.2002, 09:31   #3
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
PS: rejestrowalem XP nie dlatego ze jestem legalista, ale dla przekonania sie co mi powiedza w MS, kraka mam, i co, panienka z MS twierdzila ze zmiana dysku nie powoduje koniecznosci rejstracji(SIC!).
:-D :-D Ja rejestrowałem "legalnego inaczej" Office XP przez internet, ale niestety nie mogłem się doczekać. Za to życzę Gill'owi Bates'owi 100 lat w kamieniołomach.
Mam nadzieję, że wkrótce staną się popularniejsze inne systemy operacyjne (zwłasza Linux, a także Lindows, który powinien dla bezpieczeństwa zmienić nazwę). Kiedyś instalowałem u siebie Linux Mandrake'a 8.0 - po prostu byłem zachwycony; do tej dystrybucji (2xCD) dołączono masę oprogramowanie, windows się może schować ze swoim saperem i paintbrushem. Niestety, wadą systemów UNIX'owych jest bardzo mało nowego oprogramowania (zwłaszcza gier) i przez to okienka jeszcze długo będą królowały na rynku .