Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2005, 19:50   #925
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
@demek! Kolego sympatyczny!

Jeszcze raz cię zacytuję, bo widzę, że dalej nie wiesz o co chodzi :\
.....

Wiecie jaka jest najlepszqa nagrywarka - taka jaką aktualnie posiadamy, lub tej samej firmy. W sumie wzialbym na dzien dzisiejszy pionka - moze dlatego ze mam przeknanie d otej marki, benq kojarzy mi sie raczej z tandeta. wyprzedzajac coponiektorych, moze i tak byl kiedys a teraz jest lepiej, nie iwem. Jak dla mnie wszystke firmy to wynalazki. Za 250-300 pln kupuje sie writera na rok do 3 - i tak za te 2 lata cos nwego bo to jest juz przestarzałe... takie sa moje odczucia

czy pionek lepiej wypali od benqa - pewnie i nie, moze jedna dvd beneq wypali lepiej inna pionek w sumie jeden shit. Jedynym co by mnie interesowało by dana nagrywareczka p rku paliła nadal z ta sama precyzja, zeby jakosc sie nie zmieniała. ( w moim Lg 32x10x40x - po 2,5 roku sama nie potrafiła juz czytac koncówek nagranych przez siebie cd(80% cd tylko czytała, nic nie potrafił tego przeczytac, przestała palic dobrze i przyszedł czas na litka)

dzis jestem posiadaczem litka 832S po regulacji lasera (nie paliła 8x i juz pali 3 dni potrzebowali ) nagrałem dzis 15 dvd i wszystkie sa podobnej jakosci.

Teraz na zakończenie polecam: SONY, PIONEER, NEC, PLEXTOR, LG, SAMSUNG (raczej nie ), BENQ, LITE-ON.... etc - coprawda niektore firmy to jedno i t samo ale i tak niech bedzie. mysle ze pytanie powinno brzmiec : Co odradzacie kupic, na czym sie przejechaliści i jak.

Decyzja co do wybory writera i tak padła by na kupujacego, ale prszynajmniej wiedziałby jakie sa probelmy z roznymi firmami i ich produktami

ostatecznie jakies sugestie ale bez mowienia ta jest najlepsza bo pali jakis format ktorego nikt nie uzywa, bo ma ......, bo ja tak mowie i nie moze byc inaczej

ufffff, namachałem tego troche. mam nadzieje ze sie ze mna wiekszość zgodzi, jak nie wiekszść to chociaż jedna jedyna osoba........ - dla mnie i tak bedzie duzo
polakT jest offline