Cytat:
Napisany przez Elias
Coś mi się zdaje, że kolega ma jakiś interes w promowaniu tych nosników, bo gdzie się da, to wkleja ten "lewy" wykresik.
Niestety prawda nie jest tak różowa jak próbujesz to wcisnąć. Kupiłem 20 szt. i przy wypalaniu poszło za okno 4 szt. a potem nie ało się odczytać kolejne 3 szt.
Podliczając jestem w plecy. Mogłem kupić w to miejsce TDK i jecze by mi kaski zostało.
Podsumowując "Copy me" to badziew i tyle.
|
Nie mam interesu w promowaniu marki CopyMe
faktycznie wsadziłem tych wykresików trochę - gdzie się dało.
Ja wypaliłem ich już kilkanaście i wszystkie są super wypalone. Przecież to nie moja wina, że twoja palarka ich nie łapie .... (może zmiana biosu/strategii?)
najgorzej wypaliła mi się na strategii TY02 - na samym początku myślałem że na tej będzie najlepiej, okazało się, że na oryginalnej MCC003 płytki palą się wyśmienicie (oczywiście 1633@1652 z biosem CS0K).
dla potwierdzenia podam 2 inne wykresiki - od najgorzej wypalonej (strategia Ty02, prędkość palenia x4) do wypalonej całkiem fajnie (strategia mcc003, palenie x8)
tak więc raczej nie sądzę by to badziew był ... płytki (przynajmniej u mnie) palą się lepiej niż platinumy.
Jakiś czas temu twierdziłem że Verbatim MCC003 to badziew, bo kupiłem 5 płyt (wtedy były po 2,50) i wszystkie poleciały do kosza - Pi max około 400-500, PIF max około 100-150. Okazało się że winna jest strategia zapisu płytek - po zmianie strategii zaczęły się palić rewelacyjnie (najlepiej jak do tej pory). W tej chwili strategia dla MCC003 jest naprawdę fajnie dopracowana - dlatego na biosiku CS0K nie trzeba nic zmieniać by Verba lub CopyME wypaliła się fajowo.
A zarzucanie mi "oszustwa" jest zwykłą głupotą
No i obiecane 2 wykresiki