Cytat:
|
Napisany przez gloock
Hmmm to znowu ja ,powylączałem dziełające w tle aplikacje typu muł ,panda --odinstalowany ,i po nagraniu na verbatimie widać różnice w barwie nośnika.Koła o różnym odcieniu ..no i najważniejsze to byki i zwisy przy odtwarzaniu.Powtórzyłem to samo na esperanzie i to samo .Przy zmniejszeniu predkosci do 4* nagranie bez zwisów ,ale i tak widac róznice w barwie. Mam liteona 812 nagrala juz ..no troche nagrała  Co o tym myślicie?Koniec nagrywarki?A cdr nagrywa bez problemów .,korzystam z clone dvd 2 i nero 6.0.0. Prosze o ewentualne rady.
|
Nie chce cie martwic ale mam dziwne przeczucie ze to wina nosników. Mam dokładnie to samo ze swoją. Kupiłem troche verbatimów i esperanza (obie MCC) i nie chca sie alic na 8x tylko 4, na 8x werba ma właśnie dziwne przebarwienia. Kupiłem więc TDK i jeszcze jakichs innych dziwnych firm do 2pln. okazuje sie ze nie chce palic mi 8x właśnie MCC. Poszedłem do innej hurtowni i kupiłem verby jakies z innej partii ze starszej, z bedacej na połkach i dzis mieli dostawe. dzisiejsza i stara sie wypaliła dobrze ale ta aktualnie na półkach to shit. Wszystkie inne działaja bezproblemow. Sprawdz na innych nośnikach
przypuszczalnie wpada MCC z tymi nosnikami - ma szczescie kto nie trafil na ten syf.