Dyskusja: DVDShrink
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2005, 11:46   #8
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez BelYaal
tylko klone pojedzie Ci ze wszystkim, a mi biega o takie ciut wieksze mozliwosci edycyjne, czego zalazki ma DVDShrink... tzn.
Obetne sobie niektore wersje jezykowe, zarowno dzwiekowe, jak i tekstowe.. to ok.
Ale czasem sadodatki, ktorych nie chce miec, wiec w DVDShrinku mozna jedynie przewalic caly film.
A ja bym sie upieral, aby miec i menu i film, tylko bez dodatkow, gdy to zrobie przewalajac menu i film (REAUTHOR) to oczywiscie menu juz nie dziala.
I wlasnie o to mi biega... widzialem kiedys opis jak to robic, ale bylo tam tzreba sciagnac tyle narzedzi i tak sie bawic, ze sie odechciewa tego.
Moje propozycje:

1.\ TMPGEnc DVD Author - b.dobry program, można "wyciąć" dodatki, ścieżki dźwiękowe, wstawić własne menu. 8 )

2.\ Nero recode - ahedowski dvdshrink

3.\ Nero vision express + plugin-y - dziecinnie prosty w obsłudze, niezłe efekty.
melag jest offline