wszystko jest możliwe od kiedy z Polski latają tanie linie lotnicze jak np. WizzAir i CentralWings bo te polecam.
Zagadka tanich cen tkwi w tym iż linie lotnicze latają przeważnie do drugorzędnych portów lotniczych oraz nie ma podawanych posiłków na pokładzie.
Choć ostatnio leciałem z CentralWings do Lizbony na międzaynarodowy port lotniczy właśnie w samej Lizbonie więce nie zawsze jednak są to druogrzędne porty jak np. Gatwick w Londynie (WizzAir lata na Luton). Mimo, że na pokładzie podano nam winko i jedzonko i różne gadżety zwykłemu pasażerowi raczej to już się nie przytrafi. Był to po prostu pierwszy lot tych lini do Lizbony i tylko dla VIP'ów

jak i również dla mnie z racji, że wchodziłem w skład tej ekipy
Warto zaglądać na stronki www ponieważ na określone terminy są czasem na prawde śmieszne promocyjne ceny.
Ukrywane opłaty? Starczy tylko poczytać dokładnie regulamin, albo regulamin dla danej promocji.
@joujoujou - skąd taka pewność co do bagażu podręcznego? Mi nigdy nikt go nawet nie ważył i zabierałem nawet plecak i torbe

Można wziąść ile się chce, ale bez przesady... no chyba, że obsługa się przyczepi.
na zdjęciu koniec naszego kontynentu czyli Cabo Da Roca koło Lizbony, fotka z właśnie tego pobytu wraz z CentralWings

Portugalia jest OK jak i cała Lizbona z obrzeżami

polecam