Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.05.2005, 00:35   #3
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez Air
Włąsnie wróciłem z grila i jeszcze mi się nogi trzęsą. Siedzimy sobie ze znajomymi, 3 chłopaków, 3 dziewczyny i nagle na ogródek wpada trzech zamaskowanych kretynów. Jeden na wejściu dostał strzał od kolegi po czym sie wycofali ale po minucie wrócili juz z kosami. Gdyby nie bliskość altany i znajdują cych się w neij czterech siekier nie wiem co by się stało. Hooligani się wycofali. Od razu zgłosilismy to na policji na co usłyszałem że jest ich dwóch na rejonie i nie maja czasu ich szukać.

Paranoja!! Całe szczęście nic się nikomu nie stało, bo gdybym przy*******ił mu siekierą to jeszcze mnie by zamknęli
hehe standart w zabrzu,kiedys mnie skasowali w autobusie o 14,ludzi full a tu nagle skad jestes itp piepszenie ze strony 2 kolesi no i sie zaczelo, nagle sie pusto zrobilo nikt nic niezrobil a kierowca powiedzial ze nic nieslyszal ..hehe do dzis mam blizne na glowie

takich squrwieli do gazu za duzo teraz tego scierwa po polsce chodzi,chyba zaloze jakies stowazyszenie do tepienia tego typu przejawow agresji.

ps.teraz to jestescie baty przed laskami
  Odpowiedz cytując ten post