Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2005, 09:03   #3632
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Może chodziło o ośmiopak x8 Moser Beer India

no tak Czarodziej wyczai w swojej szklanej.... no mniejsza z tym w czym szklanym ( każdy ma takie szkło na jakie go stać 8 ) ) każdą literówkę

już poprawiam.

edit: a płytki TDK Moser Baer India palą się wyśmienicie.

wypaliłem kilkanaście sztuk, odbierając złodziejski chleb firmie filmującej wesela i wszystkie ok. (nie ja wybierałem te płyty ja bym brał Verbatimy , dostałem od ludzi i jak widać jeden z niewielu przypadków kiedy w sklepie dobrze doradzili - za 5 zeta od sztuki ^_^ )

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 04.05.2005 o godz. 09:12
ed hunter jest offline