Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2005, 13:03   #718
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kontestator
elo moto
nie wiem czy to juz było na forum ale co mi tam, tekst jak w prosty sposób przyspieszyc firefoxa, tekst został skopiowany z jednego polskiego serwisu, a że nie chiałem dawać linka aby zbednie go nie reklamować to kopiuje ten teks na żywca jak leci, dodam ze jeszcze nie słyszałem o prawach autorskich wiec wonty do mnie kierowane nie beda miały podstaw egzystencjalnych

w domciu i w pracy odczułem przyspieszenie ładowania sie stronek w NJALEPSZEJ przegladarce po tej stronie dziury ozonowej

peace
kontestator
tutaj gadane o tym było...http://www.mozillapl.org/forum/about-12821-0.html
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post