Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2005, 20:27   #659
kpt.nemo
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.04.2005
kpt.nemo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Grz3cHu
Testowalem Hawk 2x, jakies badziewie BluePop oraz Esperanze, no i wszystko sie odczytalo dobrze i z prawidlowa predkoscia!! Szkoda ze nie mial platinumow, bo z nimi jest najwiecej problemow palonych przez litka!!
No wiec, stwierdzam iz LG sie nie popisalo, a moze trafila mi sie sztuka :/ ale przypominam ze juz nie ja mialem takie problemy z tym napedem, moze to jednak wadliwa seria produkowana w Chinach (wczesniej w Korei), na poczatku zawsze jest dobrze dopiero pozniej zaczynaja sie problemy(coraz wiecej uzytkownikow ma te nagrywary) ale przypomne ze mialem kiedys 2 CD-ROMy LG i to byla katastrofa, oczywiscie wyladowaly w serwisie, takze moi koledzi mieli antypatie do tej marki!!
Mam tego LG wyprodukowanego już w Chinach i problemów poza tym, że raz nie chciał mi przeczytać płytki wypalonej przez liteona nie zauważyłem (ale nec, ani dvd asusa i samsunga również nie ruszyły tej płyty). Więc to że Ty masz problem (przejrzałem całe forum i jak na ilość sprzedanych egzemplarzy, z LG ma bardzooo mało ludzi problemy, a i to 90% problemów wynika z nieumiejętności prawidlowego skonfigurowania komputera) nie znaczy, że możesz pisać, że cała seria z Chin się do niczego nie nadaje 8 )

Ps. A co do cd-romów LG, to chyba się wszyscy zgodzą, że delikatnie mówiąc za dobre to one nie były Ale od tego czasu na szczęście dużo się zmieniło