Dyskusja: Dlaczego Linux?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2005, 22:09   #46
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
wiecie co wam powiem... to czy sie system da zawiesic czy nie to kwestia umiejetnsci i szczescia, ja potrafie zawiesic nawet czysty system patrzac w monitor - tak samo win jak i lin. pwiem jedno, p 15-20 godzinach pracy linux nadaje sie wciaz do pracy, ale win juz jest przerobiony, bez wiekszej ilosci pamieci i szybkiego prcesora tylko pnowne uruchmienie. jedynie t mnie przekonuje do linuxa no i mze jego cena (cale 9h na dvd - 3.5GB)

kozystam z obu, i oba maja mnostw zalet i wad - poprstu dla mnie wada moz byc to c dla kogs innego jest zaleta.

komputera uzywam do surfowania w isieci, sluchania muzyki, ogladania filmw, kopiwania i nagrywania filmow i czasem do gier(na bie platfory dostepne sa wersje)

musze powiedziec ze wole linuxa, ale bez win nie da sie obejsc.

Jedynym sposbem na stwierdzenie ktory lepszy jest wyprbowanie obu i decyzja na podstawie własnych doświadczeń

to tyle,
dziekuje za wysłuchanie
ide spac bo za fajnie sie kreci
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online