Dyskusja: Jaki Tv
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2005, 02:17   #2
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
.....
- stereo [są jeszcze wogole mono?]

Pozdrawiam
Witam !
Oczywiście są jescze telewizory mono !!!!!!!
I widzę, że niektórzy to naprawdę mają problemy. Co prawda ja dużo oglądam ostatnio TV (za dużo ), ale żeby wydać na telewizor 3000 zł ? Ale jeśli kogoś na to stać, to ja oczyście nie bronię !
A tak na poważnie - niewiele mogę doradzić, szcególnie na bieżąco, jedynie co, to jak już było wspomniane Philips nie cieszy się dobrą opinią - co prawda mam na myśli modele sprzed 6- 12 lat, może teraz jest lepiej (lub gorzej ?).
Ogólnie ceni się Sony, ja np. miałem kiedyś okazję posiedzieć przed takim naprawdę dobrym monitorem Sony, i szczerze powiem, że przy nim takie LG czy Philips "wysiadają". Ale cena też jest .....
A wracając do awaryjności, to przeciwieństwem Philipsa jest dla mnie JVC
(praktycznie od 14 lat bez awarii, aczkolwiek od jakiegoś czasu fonia potrafii wchodzić na wizję i drży obraz), a także Goldstar (aktualnie LG) - mój ma 13 lat, swoje wady ma i oprócz tego, ze pilot jest już w kiepskim stanie, to nigdy nie był w serwisie.
I jeszcze słówko, o tym nadmiarze wyboru. To oczywiście dobrze, że mamy wolny rynek itd. ale prawdą jest też to, że czasami zbyt duży wybór to też problem - sam tego czasem doświadczam.
I to tyle
Mam nadzieję, że choć troszeczkę pomogłem
Pozdrawiam
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post