Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2005, 09:31   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
duzo Napisałeś, ale mało konkretnie.

czyli tak: płyta po reautoringu chodzi w kompie/Philipsie - potrafi mocno kaszaniaste płyty przeczytać, przynajmniej te z którymi miałem do czynienia

nie chodzi w na takim śmiesznym odtwarzaczu

czyli wychodzi na to, że najprawdopodobniej płyta do bani - jaka nagrywarka? jaka płyta?

prędkość 4x jest świetna, chyba, że to bardzo stara nagrywarka, lub 16x i płyty z takim indeksem. edit: to minus to raczej odpada (nie widziałem takich płyt) 16x edit2: właśnie zobaczyłem

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 07.05.2005 o godz. 09:41
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post