Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2005, 12:53   #666
Grz3cHu
Bywalec

Data rejestracji: 28.03.2005
Grz3cHu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przetestowalem tego LG na innym kompie, ale to samo, nie da sie odczytac albo jest problem z predkoscia tych plyt co wczesniej wymienilem, testowalem takze DVD-ROM, ale tez odczyt jest 10x!
Jeszcze sprawdzilem juz na swoim kompie ta plyte co mi wogole jej nie wykrywalo czyli Platinum i w Nero pokazuje ze ma 2 sesje, byc moze dlatego nie chche mi jej wykryc, bo dane chyba byly dogrywane!! ale nie usprawiedliwia to ze LG jest dobry w odczycie,gdyz NEC nie mial z ta plyta i innymi problemow tak samo Liteon!
Zrobilem jeszcze test na litku 832S bledy PI, PIF tych plyt.
Przyznam ze wyniki nie sa najlepsze wrecz okropne!!!

1 plyta to verbatim palona na litku - na LG nie da sie odczytac jednego obrazu, reszta czyta sie ale z predkoscia 1-2x

na LG zrobilem jeszcze test powierzchni tej plyty!!

2 plyta to Platinum palona na litku - LG wogole jej nie wykrywa, ale sa na niej 2 sesje(pewnie dlatego jej nie widzi)

3 plyta to Hawk ale palona juz u qmpla na NEC'u, nie chcialo mi sie czekac az skonczy sie test i dlatego przerwalem- LG czyta ja bardzo dobrze, chociaz Liteon wykryl mnostwo jak widac bledow PI

4 plyta to Platinum ale palona na litku i takze nie chcialo mi sie juz czekac do konca testu - LG czyta z predkoscia 1-2x

I co o tym sadzicie ?

Ostatnio zmieniany przez Grz3cHu : 07.05.2005 o godz. 13:26
Grz3cHu jest offline   Odpowiedz cytując ten post