Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2005, 18:05   #8
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Zamyslem organizacji ktora chciala cos zmienic na lepsze w stosunku do VHS i wymslono:
- System wygodnego w nawigacji menu
- Kilka wersji jezykowych wielokanalowego audio
- Kilka(-nascie) wersji jezykowych napisow w jak najwiekszej ilosci jezykow
- Wysoka jakosc obrazu MPEG-2
- Dodatki specjalne
- Opcjonalnie czesc dla komputerow PC

Im wiecej obcinamy z tej plyty tym mnie jest ona "interaktywna" i staje sie bezuzytecznym kawalkiem plastiku zawierajacym suchy film - czyli cofamy sie w rozwoju. Na szczescie nie wszyscy mysla tak jak Ty bo by mnie szlag trafil przy pozyczaniu plyt od znajomych.

Dla Twojej wiadomosci : Menu zostawiam zawsze zarowno na jednej plycie jak i drugiej (na pierwszej umieszczam film a na drugiej dodatki). Jesli film nie wymaga kodowania to OK, jesli wymaga koduje go CCE 10 przebiegowo. Zawsze zostawiam jezyk oryginalny i polski lektor/dubbing. STARAM SIE zostawiac rowniez DTS. Jesli Ci to odpowiada to OK, ale nie wchodz mi wiecej w parade i nie wyglaszaj herezji ze wiekszosc mysli tak jak ty bo to nieprawda. Ale tak jest jak ktos jest wychowany na DivX-ach. Ja majac plyte w rece chce aby bylo na niej jak najwiecej.

P.S. "Potrojne" menu w "Star Wars" cieszy mnie ogromnie ;-D.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post