Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.05.2005, 00:10   #3659
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez fiskomp
Kuźwa Panowie, to co nawet się zapytać nie można ??

ed hunter - nie MCC03, tylko MCC003 mój błąd-takie samo oznaczenie mają kupowane przeze mnie Verbatimy Metal-Azo DVD+R 8x, dlatego się zdziwiłem, że tak samo zgłasza sie Hawk. Co do producenta, to sprawdzałem Nero CD-DVD Speed, przecież to standardowy i pospolicie używany soft do podglądnięcia płytek.

VIZZARD - "I to nie MCC003 ale TY T02 " poważnie czy sobie jaja robisz, myślisz, że człowiek ma w pamięci wszystkie oznaczenia, strategie zapisu i producentów płytek ? Dlatego też spokojnie sie człowiek chciał zapytać, a tu wielki wymiatacz skasował go z piętki.

Powtarzam, jeżeli to FAKE to może byście oświecili jak to niby firmy robią takie manewry, bo z dawien dawna wiadomo, że co niektóre robią "przedruki", a ta mi na tani przedruk nie wygląda, szkoda, że nie mam Litka, bo przejechałbym K-Probe i wtedy by sie zobaczyło.

pozdrawiam,
Nie ma się co obruszać - bo to nie fake

Ostatnio dość głośno jest o podróbach wszelkich rodzajów płyt, np. TU

Deskryptor MCC003 jest ostatnio na przykład w Esperanzie DVD+R, CopyMe DVD+R x4, Hawk DVD+R x4, Mediastore DVD+R x4 i Bóg jeszcze wie gdzie ...

Więc albo są to odpady i przedruki

Albo zmieniono ADIP płyty celowo wprowadzając w błąd :\

A TY to Taiyo Yuden - chyba najlepsza tłocznia na świecie tuż przed MBI

Znana z takich nośników jak VerbatimPastel czy Maxell

Więc jak ci się dobrze palą - to bierz

Decyzja należy do ciebie