Cytat:
|
Napisany przez zene_k
Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie, inaczej spróbowalibyśmy wypalić je na benq i plexie. Chyba, że masz taką możliwość u siebie. Może inne palniki je łykną i będziesz miał szansę odzyskać kasę.
|
no nie mam, ale raczej nie chcę nikomu ich wciskać, będę się starał mimo wszystko reklamować
Cytat:
|
Napisany przez VIZZARD
Dlatego ciągle uważam, że weryfikacja jest dobrą rzeczą

Tu mamy tego namacalny przykład
Niby Verbatim, czytaj: palić w ciemno
A tu takie   
|
nie robię nigdy weryfikacji, natomiast zawsze po spaleniu przejeżdżam ScanDiskiem
Cytat:
|
Napisany przez ManATMoon
@raven66:
Nie wydawałbym wyroku na te twoje Verbatimki.
Sam mam przypadki, że płytka A pali się dobrze w nagrywarce 1 a źle w nagrywarce 2 - i odwrotnie: płytka B pali się dobrze w nagrywarce 2 a źle w 1.
Być może trzeba poczekać na nowy bios do twojej nagrywarki - wiesz, słynne "match more media"?
Mówię to dlatego, że ja w mojej sześcioletniej karierze "spawacza" nigdy z Verbatimami problemów nie miałem - czy to CD czy DVD.
Jakbyś mógł przetestować te płytki na jakimś innym palniku....
ManATMoon
|
ja również miałem taki przypadek - Samsung Pleomax - u mnie kicha, u kumpla na Toshibie spoko
z biosami się nigdy nie bawiłem i raczej nie przypuszczam żebym miał kiedyś się bawić
z Verbatimami również nie miałem problemów, przepaliłem około setki tych płyt - cztery
różne pudełka kupowane w różnych okresach czasu zawsze było ładniepięknie
nie mówiąc już o CDkach - dlatego miałem wielkie bezgraniczne praktycznie zaufanie do tej firmy - do momentu