Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2005, 09:07   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez LUCAN
Już pierwszy Twój post wskazuje, że sam postawiłeś diagnozę.

Jeżeli zatem chcesz rozwiązać swój problem, należy to zrobić inną drogą, np tą, którą ja i @pawlusz Ci wskazaliśmy.
Dla potrzeb tego wątku zrobiłem próbkę z dwóch fragmentów avi (krótkich) i utraty jakości nie zauważyłem. Pozostaje jeszcze jeden problem - napisy, ale to już inna "działka"
A zrozumieć, zrozumieliśmy Cię dobrze. Czy bardziej satysfakcjonującą byłaby odpowiedź:
"Nie da się" czy też "nie można"
Pozdr
jeśli się nie widzi straty rozdzielczości o połowę, o artefaktach nie mówiąc, to albo to avi było kiepskie, albo czas zmienić okulistę

nie mam odtwarzacza czytającego avi, ale myślę, że powinien przed startem pokazywać pliki, które są na płycie? jeśli startuje od pierwszego bez pytania to może wystarczy wsadzić te pliki do folderu/folderów?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post