Dyskusja: nowy palnik DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2005, 10:33   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ja już od pewnego czasu przymierzam się do kupna i jak się w końcu zdecyduję, to prawie na pewno będzie to ten najnowszy model LG (sorry, ale nie pamiętam akurat symbolu - coś 63 czy jakoś tak końcówka..). Myślałem o Liteonie, bo do tej pory wszystkie napędy miałem tego producenta i nie narzekałem, ale jednak jeśli chodzi o jego najnowsze napędy, to mniej więcej połowa jest dobra, a co drugi nadaje się od razu do reklamacji. A do tego jednak napędy Liteona mimo, że dobre, zawsze były głośne, a mi ostatnio zaczęło to przeszkadzać. LG jest zdecydowanie cichszy a do tego jest to naprawd dobre urządzenie

Jakiś tydzień temu średnia cena za niego wynosiła ok. 220 złotych. Uważam, że to już jest kwota, którą spokojnie za nagrywarkę DVD można zapłacić.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline