Dyskusja: nowy palnik DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2005, 10:41   #3
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ja już od pewnego czasu przymierzam się do kupna i jak się w końcu zdecyduję, to prawie na pewno będzie to ten najnowszy model LG (sorry, ale nie pamiętam akurat symbolu - coś 63 czy jakoś tak końcówka..). Myślałem o Liteonie, bo do tej pory wszystkie napędy miałem tego producenta i nie narzekałem, ale jednak jeśli chodzi o jego najnowsze napędy, to mniej więcej połowa jest dobra, a co drugi nadaje się od razu do reklamacji. A do tego jednak napędy Liteona mimo, że dobre, zawsze były głośne, a mi ostatnio zaczęło to przeszkadzać. LG jest zdecydowanie cichszy a do tego jest to naprawd dobre urządzenie

Jakiś tydzień temu średnia cena za niego wynosiła ok. 220 złotych. Uważam, że to już jest kwota, którą spokojnie za nagrywarkę DVD można zapłacić.
kup sobie benq lub pionka lg nie polecam ale jak zawsze wolna wola
Cytat:
Napisany przez Igloo
Witam.
Mam zamiar kupić nową nagrywarkę oczywiście już DVD.
Recenzje czyta sie bardzo miło ale to nie zastąpi "żywego" opisu użytkownika.
Co poleca Szanowne Grono?
no wiem nastepne pytanie co kupic ale raczej klania sie opcja szukaj ale moze ten temat cie zainteresuje http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=44017

Ostatnio zmieniany przez legion : 09.05.2005 o godz. 10:44
legion jest offline