Cytat:
Napisany przez atlas
Sorry, że nie mam kompetencji... może zrobie sobie jakiś kurs na moda albo nawet hackera :d (buahaha).Co do tego ma, że w teście są to pliki z rozszerzeniem BAT? Ja tylko dałem przykład, że można sobie generować plik nie wiem jak duży z nawet 20 KB, tylko to nie będzie orginalny obraz najwyżej mini-image, w co równierz wątpie, większość podchodzi do tych co najmniej śmiesznych doniesień tak -> spakować 700 MB w 300 KB  , conajwyżej to spreparowany obraz (zajmuje 700MB tylko nic w nim nie ma oprucz struktury folderów) ! Ale jak skończe ten kurs :d to wam dam odpowiedz 
|
Sorry, w sumie wkurzyło mnie to, że sa dwa wątki o tej samej bzdurze i każdy pisze to samo, nie czytając tego drugiego coś powtarza i do tego cos co nie ma sensu. Z kompetencjami, to jest różnie- ja tez połowiczną bzdurę napisałem- do starszych wersji StarForce mozna było zrobic mini-image w BIN- teraz już nie można, w tym przypadku miałem rację ale jak to pisałem to nie wiedziałem o tym, że kiedys można było. Mini image ze struktura folderów, tez byłby mini (30KB), zresztą taki na 700MB nie ma sensu- wystarczy ściągnąć MDS czy BWA/BW5 i przerobic obraz gry na image z obrazem zabezpieczeń zamiast trzymać jeden prawdziwy bez DPM i jeden nadmuchiwany z DPM.
poszło PM