Cytat:
Napisany przez Joe_Doe
Ja instalowalem SP zarowno na windowsa z aktualizajzmi M$ jak i najpierw SP a potem update.
Wyglad - zobacz na screena.
Mozna wylaczyc -
Wlasciwosci ekranu=>Wyglad=>Schematy i zmieniasz Windows XP na Standartowy Windows. Niestety "recznie" trzeba zmienic ikonki (kosz, moj komputer)
|
Witam !
Dzięki za info !
Jak na razie zainstalowałem sobie tą wcześniejszą wersję 1.6.2 , bo akurat miałem ją jakiś czas temu ściągniętą z Internetu (tą najnowszą muszę ściągnąć jak będę miał dostęp do łącza stałego).
W sumie oprócz zmiany wyglądu na Win2000 ( co mi się zbytnio nie podoba, ale to chyba kwestia głównie przyzwyczajenia), nie zauważyłem na razie większych pozytywów. Jako minus, to chyba fakt, że system uruchamia mi się troszeczkę dłużej.
W sumie, zastanamiam się, czy warto go zostawić lub zamienić na ten nowszy - mi ogólnie Win98 nie sprawia większych prpblemów. Ale pożyjemy, zobaczymy.
I jeszcze miałbym pytanie - czy w przypadku zmiany tego widoku na styl WinXP - zmienia się tylko
wizualizacja ikon i pulpitu, czy też dochodzą pewne opcje z WinXP i zmienia się np. Menu Start itd.
Za udzieloną odpowiedź z góry dziękuję !
I jeszcze jedno pytanie. W spisie poprawek był ulepszony notatnik. Co prawda, ja mało z niego korzystam, ale skoro powinien być. A u mnie po instalcji tego SP, notatnik bez zmian
Pozdrawiam
ro29