Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2005, 21:07   #8
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez PMRku
O widzisz ... dziekuje za pomoc ... Jak mowilem wyzej nie znam sie na tym i nie wiedzialem ze marka plyt ma cos do tego wiec...
Marka plyt: Verbatim x8 DVD-R... nie wiem jakie kupione luzem zrebrne takie ... ;]
Sofcik do nagrywania: Nero 6.6.0.8
Predkosc: x8, x4 ... i przy obydwoch to samo
DMA: Wlaczone
Konfiguracja sprzetowa: Athlon 1600+, 512 Ramu, Karta w sumie malo wazna ale Ge Force 2 Titanium.

Moze teraz bedzie latwiej mi pomoc ;]

EDIT://
Wlasnie sprawdzalem na cd rw i to samo.... sformatowalem ja wlozylem do czytnika, nagralem 5 mb i gdy ponownie chce ja wlozyc pokazuje ze w napedzie jest czysty nosnik. gdy chce wlozyc nagrana plyte dvd jest to samo ...wiec nie jest to wina plyt moim zdnaniem...
Więc płyty odpadają

A masz w systemie może Alcohol, Nero InCD, czy coś innego do nagrywania pakietowego?

Może nie zamykasz sesji?

Może - prozaicznie - masz wyłączone w systemie powiadomienie o włożeniu nowej płyty

To akurat można sprawdzić i ustawić przykładowo w CloneCD

Możesz też spróbowć Nero 6.6.0.12 tak z głupia frant

Poza tym nie wiem czy to czasami nie przez Win98

Gdzieś był temat w którym poruszano wątek o kompatybilności nagrywarek w tym systemie i wielosesyjności

Aha!

No i czy zaktualizowałeś firmware nagrywarki do najnowszej wersji?

O ile pamiętam v.A104