Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2005, 21:10   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez fiskomp
ed hunter, cieszę się, że tak walczysz dla lepszej sprawy, ale to nie te płytki wyhaczyłem w Tesco, te co akurat testowałeś, to faktycznie badziew straszliwy.
Jak możesz i by ci się chciało, przyuważ dokładnie zdjęcie, które ja zapodałem. W pobliżu dziury pisze HIGH U.V.PROTECTION-HARD-COAT PROTECTIVE SURFACE dookoła środka, przy krawędzi gdzie jest napylone lustro. I jak pisałe, tamte zgłaszają się jako Verby
Co do stanu po wyjęciu z koperty (bo tak są dystrybuowane), stan idealny, żadnych rys, ukruszeń, przebarwień itp. itd.
Ponawiam gorącą prośbę, niech ktoś się zlituje i je przetestuje.

pozdrawiam,
ja to nie do Ciebie tylko ogólnie do firmy/dytrybutora.

Ciebie pozdrawiam i życzę pogodnego wypalania o poranku

po prostu chciałem się przekonać. (a kto tą płytkę zrobił nie zgadniesz..)

kupiłem też w tej samej cenie dysany + 2.4x super jakość.

wolne, ja mam czas, nie robie kopii na stadion ^_^

pozdrawiam.
ed hunter jest offline