Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2005, 22:14   #9
picasso
Bywalec

Data rejestracji: 15.06.2003
picasso zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
taaaaaaa ciekawe jest to źe mam wersję windowsa oemową to nawet nieszukali naklejki wystarczyło im opakowanie od oema homa a mam zainstalowaną pro hehehe a fedorę od razu gdzie licencja i tak samo nero od plextora buhehehe jak to dobrze że mialem tylko te rzeczy na dysku

Tak ale w domu nie masz obowiązku naklejać tej naklejki. Zresztą ja widze pewną chorobę coraz bardziej się rozwijającą czyli wystarczy że taki potencjalny mundurowy zobaczy nośnik danych potocznie nazywany płytą cd bo chyba o dvd to już nie słyszeli i reagują na to jak co najmniej na magazyn kokainy.
Wyobraźmy sobvie co w sytuacji gdy mam powiedzmy 3-4 płyty z mp3 i wav ale wszystkie te pliki na tych płytach są mojego autorstwa jak mam udowodnić że to moje? Pomijam fakt że to oni mi mają udowodnić wine a nie ja swoją niewinność i tej wersji bym się trzymał.
Doprowadza się w tym kraju do sytuacji że się będzie chować w podłogach nośniki niezależnie od tego czy legalne czy też nie żeby im sie przypadkiem nei zachciało do "ekspertyzy" wziąść przy czym "ekspertyza" to synonim syna jednego z policjantów który właśnie ma urodziny.

I pisząc to nie mam na myśli tematu o linuxie ze schowka w samochodzie bo to był ewidentny tani kit.

A tak apropo ciekawe jak by zareagowali na dysk zrobiony na zasadzie pendrive. Oczywiście cholerstwo drogie ale ciekawe
picasso jest offline   Odpowiedz cytując ten post