Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2005, 15:26   #608
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez trudny_wybor
sorki stary ale twoja odpowiedz jest o kant dupy potluc (bez obrazy) ,zamiast belkotu o sprowadzaniu sprawy do innych pytan wolalbym odpowiedz na moje pytania ...i wybacz ale nieinteresuje mnie cos w rodzaju awantury pomiedzy posiadaczami ruznych nagrywarek(przekrzykiwanie sie ktory ma lepsza jest malo wiarygodne,dlatego pytam tu) ...wolalbym odpowiedz na moje pytania (cos w rodzaju recenzji od uzytkownika ktory uzywa tego sprzeta)...tak wiec jak bede chcial zapytac o bajke "sasiedzi" to zapytam ciebie obecuje , a jesli chcesz mi pomoc mimo to ,to tylko pod warunkiem ze masz pojecie o tej nagrywarce-bo jej uzywasz, jesli nie to dzieki
Tak więc gdy poczytasz sobie forum

Znajdziesz odpowiedź na pytanie, że LG to dobra nagrywarka

Tak samo dobra jak inne

A wszystko zależy od kryteriów

Co do odpowiedzi o kant dupy ...

Uwierz mi, że jest i tak zbyt dobra jak na ten bełkot z pytaniami

Przeczytaj je sobie raz jeszcze, przemyśl, napisz po polsku o co ciebie idzie

Wtedy można pomyśleć o jakiejś pomocy ...

Poza tym usilnie raz jeszcze odeślę cię do tematów bardziej na czasie

Do których bardziej ktoś zagląda

I w których takie pytania jak twoje, a raczej podobne :\

Wałkowane sa co dzień po kilka razy

Cytat:
a jesli chcesz mi pomoc mimo to ,to tylko pod warunkiem ze masz pojecie o tej nagrywarce-bo jej uzywasz

Nie używam jej

Ale bardzo dużo o niej wiem

Dzięki studiowaniu forum

Wystarczy spojrzeć choć na pierwszą stronę Ogólnie o DVD

Cytat:
...tak wiec jak bede chcial zapytac o bajke "sasiedzi" to zapytam ciebie obecuje
A co?

Jeszcze do tego nie doszedłeś?

^_^