Cytat:
|
Napisany przez trudny_wybor
czesc siemacie,
planuje wlasnie zakup nagrywary ,chodzi mi po glowie takie cos lg gsa-4163b box(230zl,2lata gwarancji) , czy to dobry pomysl?  i kilka innych pytan...
1.czy jest sens upgradowac w tym firmware i jakie moga z tego wynikac kozrysci lub wrecz przeciwnie?
2.czy bede mogl tym wypalic kilka avikow na jedym krazku w taki sposob zeby dalo sie je obejzec na przecietnym odtwazaczu stacjonarnym i czy generalnie beda jakies problemy ze stacjonarkami?
3.jak to se radzi z oczytem/zapisem(zapis chyba mniej istotny) plyt/danych zabezpieczonych ruznymi duperelami o ktorych niemam pojecia?
z gory dzieki za jakies info ,najlepiej od kogos kto ma praktyczna wiedze na ten temat
|
jezu czlowieku nie szalej z tymi punktami

co zaduzo to nie zdrowo
Cytat:
|
Napisany przez trudny_wybor
i tu Q jest problem bo JAK NIECHCESZ ODPOWIADAC NA GLUPIE PYTANIA TO NIEODPOWIADAJ I NIE ZASRYWAJ PRZESTRZENI DO PISANIA SWOJA IRYTACJA bo ktos moze chciec odpowiedziec
ps ja oczywiscie mam na tyle jaj zeby skasowac te posty i na koncu umiescic ten wlasciwy ktory jest istotny , a wasze posty ktore calkiem malo wnosza dalej beda zasmiecac topic ,,, tak wiec minie jeszcze ze 2 godziny i ja kasuje moj smietnik i pod wazym zirytowanym spamem ponownie napisze moje pytanie 
|
wiesz co ty lepiej juz nic nie pisz

bo Q zobaczysz
Cytat:
|
Napisany przez VIZZARD
No nareszczcie jakaś męska decyzja!
Tylko mała prośba
Zrób to już teraz
^_^
|
ja juz zrobilem to za niego