Cytat:
|
Napisany przez Ufil123
bez urazy ale żadnej nowości nie odkryłeś!!!
czyli chcac kupic dzis telewizor musze sie zastanowic czy warto??bo przeciez za 2 lata wyjda juz w tej samej cenie plazmy  a moze za dwa lata nie kupie plazmy bo po co przeciez jeszcze troche poczekam i wyjda super tanie projektory itd. - dziwny tok myslenia (zawsze bedzie cos nowszego i tanszego)
cała zaleta w kupieniu nowości jest taka że jako pierwszy możesz potestować i się nią nacieszyć (szkoda że musimy płacic słono za nowości ale w sumie DVD LS z HP na allegro sa juz po 350zl- a to nie tak duzo)
|
Nie do końca mnie zrozumiałeś. Może się źle wyraziłem. Chodziło mi o to,że nacieszenie się swoją drogą ( tu przyznaję Ci rację ), a wartość tego sprzętu i sprawy techniczne inną ( cóż nie mam do wydania powyżej 300 zł kiedy tylko wyjdzie lepszy model i nie mam znajomości w sklepach więc czekam aż ta technologia osiągnie swoje swoiste max możliwości ).Poza tym to nie telewizor , w których nic wielkiego się nie zmienia...to sprzęt komputerowy...tutaj branża działa wg. mnie nieco inaczej.nie można tych spraw porównywać..dołóż jeszcze auta bo przecież też się coś w nich zmienia i za 3 lata może wyjść nowy model nowego samochodu. To nie o to chodzi... Moja opinia jest tylko moją...i poczekam ,aż ta technologia się trochę rozwinie...określi się pewien poziom powyżej, którego nie da się nic więcej zrobić ( chodzi mi o prędkość wypalania grafiki ) i tak..będę czekać. To tylko moja opinia i po to jest forum by ją wyrażać. Co do plazm się nie wypowiadam...mam zdanie negatywne jak na razie na ich temat... i tak wyprą je LCD. Pozdrawiam... i nie denerwuj się tak...