Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2005, 09:59   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
wczoraj miałem okazję męczyć się mychą HP, (z kulką ) w której kółko robiło takie RRRRRRRRRRRRRRRRRRR, że aż mnie ciarki przechodziły.

wracając do tematu to ta mycha, za takie pieniądze!! , wygląda bardzo ciekawie.

a co do firmy to bardzo się poprawiła od czasu jednorazowych gryzoni z kulką (kumpel ma optyczną mysz A4 Tech już ponad rok i ok)
Do firmy to ja nie mam najmniejszych zatrzeżeń! Przecież ta myszka, o której pisałem, którą mam obecnie kosztowała mnie 4 lata temu dokładnie 55 złotych, a do dzisiaj chodzi jak złoto. Co ciekawe tak z rok temu widziałem je w ofercie jednego sklepu (bardzo żałuję, że nie kupiłem sobie z dwóch) po 23 złote!

A samą firmę A4-Tech naprawdę cenię. Dla mnie jest ona równie dobra, jeśli nie lepsza od Logitecha i innych z "wyższej" półki.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post