@Alex69
Gwoli ścisłości... system plików na HDD dla PS2 to APA. Jak sformatować taki HDD (PC)? Polecam WinHIIP... (jeśli dobrze Ciebie zrozumiałem to o to chodziło)
Druga sprawa: Mod musi też obsługiać HDD PC'owe (zalecae Maxtory/Seagate'y). Z tego co pamiętam to masz R3.1 więc npewno masz taką możliwość.
PS: USBAdvace to stosunkowo młode dziecko i mogą wystąpić z nim jakieś problemy. Jest jeszcze USBExtreme...
Albo faktycznie obrz jest fake'iem
PPS: Teraz pewnie ubustwiasz Sony i ich """""""""wspaniały""""""""""" laser?

ehhh... mój też długo już nie pociągnie
@ M@X).
YEAAAH... Patch na GT4
![:-]](images/smilies/].gif)
Niewiele brakoało a ominęło by mnie to info
@Dante83
Będzie, będzie... R1/2/3 radzą sobie z DVD9 (R).
Jeśli zaś chodzi o oryginalną to jest to oczywiste, że poleci. Jeśli masz słby laser to będziesz mieć problem z boot'em tej gry. Ja na ten przykład muszę zawsze wykonać 5/6 prób :[
Polecam również metodę, aby włączać konsolę z płytą w środku (konsola ma wówczas więcej czasu "się namyśleć").
PS: Skończyłem GT4 (PAL). Za duuuuuuuuuuuuuuuuużo bug'ów! Polyphony sucks!
A na koniec:
Błagam was ludzie! nie piszcie chociaż że grę macie z sieci. Zachowajcie chociaż pozory [!] Zastanówcie się: wejdzie ktoś na forum, zobaczy kilka postów w stylu: "ściągnąłe grę z sieci, nie działa, pomóżcie". I co sobie pomyśli? ... no właśnie :
Chciałem także podziękować M@X'owi, desden'owi i Mac'owi za zaangażowanie i upd tut. podczas mojej, niestety ciągłej, nieobecności... THX
PS: Jeśli ktoś chce mi coś poesłać to proszę na morrowindxxx[małpa]o2.pl
PPS: Skończyłem mój pierwszy [H] gry. Jeśli ktoś ma ochotę na odrobinę oldschool'u to zaprazam do testów.
Patch współpracuje tylko z wersją (J) Battle City. Sprawdza sumę kontrolną pliku, dlatego ROM nie może być uszkodzony.
Jeden jest w *.exe (jeśli nie mamy progsa do patch'owania)
Drugi w *.ips (czyli standardowo)