Cytat:
Napisany przez Unit
Aktualnie Foobar2000
Wadą tego programu może być ilość dostępnych w nim opcji. Poza tym niektóre opcje mogą niewiele mówić ludziom, którzy nie są obeznani w temacie audio.
Niektórzy też mogą uznać za wadę brak polskiego języka oraz ubogi interfejs (biała ramka z kilkoma czarnymi przyciskami na górze  )
|
Dla mnie to nie wada a zaleta i to duza

kwestia poswiecenia kilkunastu minut na dossanie sobie i skonfigurowanie ewentualnych wtyczek.
Co do jezyka to faktycznie dla osob nieanglojezycznych bedzie to problem.
Co do ubogiego interfejsu absolutnie sie nie zgodze ponizej zamieszczam 3 przyklady wlasne jak za pomoca odpowiednich wtyczek i Columns UI mozna zmodyfikowac foo. Co do jakosci dzwieku bez dwoch zdan na dobrym sprzecie foobar nie ma sobie rownych
----------------------------------------------------------------------------------
Natomiast wszystkich zainteresowanych [mam nadziej, ze administratorzy nie wezma mi tego za zle] zapraszam na Polski Oficjalny Serwis foobar2000 www.foobar2000.pl
gdzie w dziale artykuly i porady macie mnostwo opisow i odpowiedzi na tematy zwiazane z playerem.
Bardzo dobrym poczatkiem oswajania sie z programem jest tez odwiedzenie Oficjalnego Polskiego Forum foobar 2000 http://metrixmetal.com.pl/foobar2000/forum/
gdzie w dziale FAQ stworzylismy specjalnie dla Was Polski Slownik foobara oraz serie porad jak zmienic jego wyglada, jak ustwic wtyczki, znajdziecie tu takze linki do stron zwiazanych z programem, itp.
Serdecznie zapraszam
--------------------------------------------------------------------------------------------------