Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2005, 20:50   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski
http://help.opera.com/Windows/8.0/en/mouse.html

Zamykanie - przytrzymujesz prawy klawisz myszy --> do dołu --> w prawo

Otwieranie linka w nowym oknie - przytrzymujesz prawy klawisz myszy i "przeciągasz" linka do dołu.

I wieeele innych ciekawych myków
Na notebooku to też niezbyt wygodne, łatwiej mi już chyba przytrzymać te dwa dodatkowe klawisze.

@ Wawelski, Smartek

Gwarantuję Wam, że gdybyście poużywali jej przez tydzień trudno byłoby Wam się z nią pożegnać

A piękna może rzeczywiście nie jest, chociaż na tamtym zdjęciu wygląda wyjątkowo źle, bo normalnie - od drugiej strony - prezentuje się całkiem przyzwoicie

@ Kristof

Do laptopa nie miała właśnie być kulkowa, tylko optyczna i na taką się zdecydowałem. Te kulkowe to sobie kupię z 2 - 3 na zapas do stacjonarnego.

A co do optycznej to wiesz, ja właściwie planowałem używać jej przesuwając po biurku, a nie po ....

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post