Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2005, 20:59   #15
Unit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.02.2005
Unit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
jest ale nie w 100% - tzn dla bardziej zaznajomionych w temacie uzywalem gotowych Formatting Strings do edycji wygladu playlisty - moj byl dobor wtyczek i caly zamysl wygladu - nie jestem jeszcze na takim etapie aby pisac wlasne Formatting Strings ale moze kiedys
co tu zostalo uzyte > w 3 screenach aby nadac taki wyglad oprocz modyfikacji samego foo potrzebna jest tez modyfikacja samego XP > to mozna zrobic wg uznania > ja osobiscie uzywam UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0. + style z http://www.themexp.org/ dzieki temu zmieni sie wyglad belki tytulowej foo i jego kolorostyki
reszta to Columns UI + side bar + przyciski z "Smoke" buttons + wtyczka OSD/album art/ wizualizacyjna G-Force/ dodany suwak glosnosci/track info tez z pewnymi modyfikowanymi ustawieniami itp

ogolnie jesli jestes ciekawy dokladnie jak to zrobic zapraszam do lektury bardzo fajnego artykulu z forum autorstwa naszego moderatora marr'a - "Instalacja i zmiana wyglądu foobar2000"
mozesz tez zapoznac sie z artykulem "Columns UI"
OK, dzięki za wyjaśnienie.
Teraz trzeba będzie zająć się wyglądem Foobara bo jak dotąd używałem standardowego

Ostatnio zmieniany przez Unit : 11.05.2005 o godz. 21:07
Unit jest offline   Odpowiedz cytując ten post