Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2005, 23:18   #7
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Ciekawe skad masz takie informacje?Z tego co wiem ciesza sie wlasnie dobra.Wystarczy troche sie rozejrzec po roznych grupach dyskusyjnych i nie powielac stereotypow .....
Witam !
OK. ***8211; przejrzałem trochę sieć i muszę chyba przyznać rację tym, którzy mi zarzucali, że mylę się, tak źle oceniając dyski Samsunga. Może to racja, że po prostu firma ma niezbyt dobrą renomę i to się przenosi. I jak ktoś napisał ***8211; dyski te były awaryjne może jakiś czas temu, teraz jest chyba lepiej.
A wracając jeszcze ogólnie do firmy, to dużo zależy od własnych doświadczeń - mam kolegę, który jak usłyszy Samsung (a także Philips), to nic dobrego o nich nie powie.
Bo jak napisałem w moim poprzednim poście ***8211; tak naprawdę dużo zależy od tego, co się trafi i jakie ma się doświadczenia ***8211; chyba niewiele jest (albo prawie nie ma ) firm, o których wszyscy wypowiadali by się dobrze.

A co do zaproponowanego zestawu ***8211; to niezły ***8211; sam bym taki (lub nawet gorszy) chciałbym mieć. A co do integracji - wiem, że różnie to bywa - mogą być z tym problemy (np. jak zechcesz włożyć lepszą kartę muzyczną), ale może też być OK.
I to tyle
Pozdrawiam wszystkich
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post