Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2002, 20:32   #75
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)

(czy moglabys Dominiko wyjasnic mi takie ironiczne pytanie - czy Neo+ ma jakies ukryte wady bedace tajemnica poliszynela - moze nie powinienem sie w to pakowac - dodam ze jesli chodzi o cene to 191zeta za 512/128 jest dla mnie calkowicie akceptowalne)
wiesz Sid moze chodzi jej o to, ze raz na 24 godziny rozlacza cie i musisz sie laczyc na nowo - to nie problem
moze chodzi jej o brak stalego ip ale to kazdy wie, ze nie ma i nie bedzie - namiastka jest dynaamiczny dns
a moze chodzi jej o to, ze nie mozna udostepniac Neo poza swoj lokal - tzn sasiadowi - ale to tez przy odrobinie wiedzy da sie rozwiazac i spac spokojnie bez obawy o to, ze zabiore ci 600 zl tytulem kary

A moze chodzi jej o to, ze na roznych grupach dyskusyjnych rozni ludzie psiocza na tpsa dla zasady tak jak MS. Ja osobiscie nie moge sie z tym zgodzic bo w moim przypadku zostalem obsluzony jak na zachodzie. Rowniez moi znajomi (konkertnie trzej) sa bardzo zadowoleniu. A jeden nawet ma zdjety limi z Neo i jego transfery oscyluja w granicach 200 kb/s (wyglada to jakby mial lacza 2 mb/s) - to sie nazywa szczescie .

Ja naprawde jestem zadowolony i place 191 zl miesiecznie co w porownaniu z rachunkami za telefon jakie placilem z powodu Netu (ok 500 zl)wydaje sie kwota smieszna i jak najzupelniej akceptowalna do zaplacenia.

Oczywiscie istneje mozliwosci ze Dominika zna inne dziwne przypadlosci bedace powodem by nie kupowac Neo. Jednak zanim sie zdecydowalem na Neo przeczytalem dziesiatki postow, artykulow i wysluchalem sporo opinii i nic takiego nie spotkalem
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post