12.05.2005, 20:25
|
|
Bywalec
Data rejestracji: 09.05.2005
|
Cytat:
Napisany przez soften
Ja od tygodnia mam pioneerka 109 wcześniej czytałem tu na forum opinie itd ale zdecydowałem sie i tak na pioneera, kolega dzien po mnie wzioł Benq i sprawa wygląda tak że ja nagrałem dvd na swojej i on na swoje nagraliśmy gry, poszliśmy do kolegii który ma tylko dvd-rom w kompie i okazuje sie że dvd z benq cieżko sie odczytuje były problemy kilka razy wkładałem płyte i załapała za ktorymś razem, nagrywaliśmy na tych samych płytkach, postanowiłem zrobić kolejny test i nagraliśmy filmy na dvd i póściliśmy na moim dvd stacjonarnym thomsonie, tu klapa moja płyta działa jego wogóle nie działa, dziwna sprawa może miał jakąś nagrywarke zrypaną felerny model trafił, ale od wczoraj ma już pioneerka tego co ja. Na dzień dzisiejszy wypaliłem około 35 płyt około 20 na stacjonarne dvd i 0 wyrzuconej 0 problemów, testów żadnych nie robiłem narazie, a pioneerka wybrałem ponieważ mam dvd-rom pioneerka w kompie i do dziś dzień czyta różne płyty bezproblemowo i spisuje sie dobrze dlatego mam zaufanie do tej firmy. Polecam również NEC-a nagrywarke ma mój sąsiad i też spisuje mu sie dobrze. Pozdorw
|
I takie coś mnie przekonuje.
|
|
|