Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2002, 00:17   #76
Dominika
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.07.2002
Dominika w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja płacę 42 zł miesięcznie. Nie mam zadnych limitów, a transfer 200 kb/s nie robi na mnie wrażenia - u nas to nic nadzwyczajnego, nawet w godzinach szczytu. Nie muszę się też rozłączać, nawet raz na miesiąc.
A wiesz, że nim powstał pomysł sieci, chciałam założyć sobie Neo albo SDI. Tylko że tepsa miała mnie głęboko w d...e ! Najpierw dwa lata temu powiedzieli mi że na moja centrale przypada ok. 120 portów SDI i wszystkie są zajęte. Dodam tylko że mieszkam w mieście wojewódzkim, gdzie nie powinno (wg tepsy) być takich problemów. Zapytałam kiedy będą jakieś nowe,wolne. - powiedzieli że jak ktoś przestanie płacić rachunki i mu odetną to zwolni się miejsce i może mi dadzą... Potem chciałam Neo. I co ? I nic. W biurze obsługi klienta babka zapytała mnie po co mi to ?! Napisałam więc oficjalne pismo. Odpowiedzieli szybko i krótko - struktura łączy i stan techniczny centrali nie pozwalają na uruchomienie w/w usługi. Obiecali też, że jak tylko to się zmieni powiadomią mnie. Do dzisiaj się nie odezwali. I całe szczęście bo teraz to ja mam ich gdzieś ! Mam o niebo lepsze i tańsze łącze.
Więc z całym szacunkiem - nie opowiadaj mi bzdur że naczytałam się czegoś na grupach dyskusyjnych. Ja tego doświadczyłam na własnej skórze. Zresztą o tepsie moglabym tu pisać dużo więcej ale szkoda czasu. Tak czy inaczej - za nic na świecie nie mogę powiedzieć żeby mnie obsłużono "jak na zachodzie".
Nie mam nic do ciebie, ale do tepsy mnie nie przekonasz. Pewnie są osoby dobrze obsłużone, zadowolone z usług naszego monopolisty, ale ja do nich nie należe.

Ostatnio zmieniany przez Dominika : 18.08.2002 o godz. 00:22
Dominika jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online