Cytat:
Napisany przez kpt.nemo
Ciekawa opinia, szkoda, że nie słuszna... Że twoje stare combo ma problemy z odczytem, nie oznacza wcale że nowsze modele mają mieć też takie problemy. Więc jeśli nie masz tego napędu, a więc możliwości jego obiektywnej oceny, to zachowaj swoje opinię dla siebie ;-)
|
Wiesz ze nie musze miec tego napedu wystarczy ze mialem z nim stycznosc i wyrazam swoja opinie w caloksztalcie jezeli dla ciebie ten model combo
http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do...&model=NOTHING
jest stary to jestes niezly gosc

a opinia zebrala sie z caloksztaltu jak juz pisalem wystarczy ze pozyczam koledze plyty ktorych na swoim 4163 nie moze odczytac a takze ma problemy jak bierze z wypozyczalni jakies stare troche juz zniszczone plyty DVD i ja mam podobny problem jesli chodzi o lg
P.s
spokojnie ja nie jade na twoj ukochany sprzet jakim jest LG4163 tylko stwierdzam to co ja zauwazylem jezeli uwazasz ze LG to najlepszy sprzet to nic mi do tego bo ja cie niechce do niczego zmuszac sam mam LG i nie uwazam go za tragiczny sprzet wiec moja chyba opinia jest bardziej obiektywna niz posiadacza owego napedu ktory jak zawsze zachwala swoje myslac ze najlepsze