Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2005, 22:21   #1065
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
To dziwne !!! płytka dobrze nagrana i nie można ją odczytać.
Może czegoś nie wiem. Proszę mnie oświecić.
A tak ogólnie jakie parametry płytek dla kupującego powinien podać sprzedawca.
Sprzedawca powinien podac te parametry ktore sa napisane na opakowaniu
W moim przypadku, oprocz tego, jezeli ktos sie mnie pyta z jakiej fabryki jest nosnik, to jak wiem, to odpowiadam. Ewentualnie, jezeli wiem ze plyty nagrywaja sie dobrze na posiadanej nagrywarce szybciej niz certyfikacja to tez o tym wspominam. Ale to sa informacje podawane przez sprzedajacego z dobrej woli - ogolnie podaje sie informacje biznesowe - to co na opakowaniu. Normalnie klienta nie interesuje czy kat zakrzywienia sciezki jest taki czy inny - plyta ma dobrze dzialac i koniec.
Cytat:
Napisany przez slawekj
Ja napisałem o podstawowych. Jakie parametry zadecydowały o wycofaniu.
Skoro stacjonarne nie mogły odczytać to co było powodem ?
Sam sobie odpowiedziales.
while (1) Nagrywasz_i_nie_dziala_w_twoim_napedzie_np_stacjon arnym;
To wystarczajacy powod.
Cytat:
Napisany przez slawekj
"Zwalona" to znaczy jaka?
jak wyzej.
Cytat:
Napisany przez slawekj
Błedy PI/PIF i Jitter i jeszcze do ... stu brakuje to czysta prawda.
A jaki był współczynnik odbicia tych płytek ?
Chętnie porozmawiam na temat płytek, ich jakości i pozostałych 90... parametrach.
I o certyfikatach.

Kogo to obchodzi jaki byl wspolczynnik odbicia, kat latania, czy paramert spadania - plyty nie dzialaly nagrane na dowolnej nagrywarce, odczytywane na dowolnym napedzie (no moze istnialy przypadki ze film sie odpalil, ale baaaardzo haczyl). A wyniki w nero mialy dobre, jak najbardziej w normach. To znaczy ze byly dobre ?? Nie. Cala partia byla kompletnie do
pawelblu jest offline