Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2005, 22:56   #60
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Odpowiedź na postawione pytanie nie jest zbyt łatwa.
W ostatnim okresie spędzam ***8211; aktywnie ***8211; przed komputerem chyba średnio od 3 do 6 godzin (nie mam żadnego programu, który by mi liczył czas). Ale jak napisałem ***8211; ważny jest chyba właśnie ten aktywnie spędzony czas ***8211; bowiem komputer potrafi u mnie być włączony z 10 lub nawet więcej godzin, ale nie cały ten czas wpatruję się w ekran i stukam w klawiaturę ***8211; a nie chce mi się wyłączać, jak za 15 czy 20 minut będzie mi potrzebny.
Ale pamiętam też takie sytuacje, jak jakiś czas temu robiłem projekt ***8211; wtedy siedziałem non ***8211; stop chyba z 14 godzin i to prawie cały czas aktywnie.
Ale za to ***8211; podejrzewam, że w przeciwieństwie do niektórych ***8211; nie jestem fanem gier ***8211; i chyba nigdy jeszcze nie spędziłem w sposób ciągły na graniu więcej niż dwie godziny. A w ciągu ostatniego miesiąca może w sumie było to z pięć godzin !
I jeszcze w kwestii jednej wypowiedzi - komputer bez Internetu może służyć naprawdę do wielu rzeczy - ja mam modem i jak spędzę godzinę w Internecie to już bardzo dużo, a często tylko odbiorę pocztę, zajrzę na Forum i ewentualnie jeszcze przez 10 minut jakieś różności.
A komputer przydaje się i służy jeszcze do wielu innych rzeczy.
Oczywiście jak bym miał łącze stałe, to może bym częściowo zmienił zdanie
Pozdrawiam
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post