Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2005, 23:11   #27
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez kpt.nemo
To rozumiem opinia kogoś kto nie ma tego napędu (i ma z nim styczność tylko okazjonalnie), jest bardziej obiektywna od kogoś kto ma ten napęd i korzysta z niego na codzień Po za tym porównywanie napędu combo i nagrywarki dvd troszeczkę mija się z celem Co z tego, że robi je ta samo firma...
Czy ty naprawde czytasz to co ja napisalem oceniam caloksztalt napedow LG.
A co ma moj naped do tego?
A to ze ma cienki odczyt tak samo jak 4163 zampomniales chyba o czym jest temat i o co chodz niewiem czym sie rozni odczyt plyty DVD/cd-r lg combo a w 4163 moze mnie oswiecisz jezeli to mija sie z celem jezeli plyty sa nagrywane przez inna nagrywarke prosze wytumacz mi to

Cytat:
Napisany przez kpt.nemo
Aha i gdzie pisałem, że ta nagrywarka jest lepsza od pozostałych, bo jakoś sobie nie przypominam
czy ty wogole czytasz co sam napisales no to dlaczego piszesz ze moja opinia jest nie sluszna jezeli stwierdzam ulomnosc lg na przykladzie mojego kolegi czy autora tego tematu wiec musisz twierdzic ze jest najlepsza a pod
drugie moge ci przytoczyc parenascie opini wlascicieli lg4163 piszacych ze nagrywarka jest cudowna ale tu trzeba podejsc z zimna krwia do tego dostala 5 gwiazdek to nie znaczy jest idealna

Ostatnio zmieniany przez legion : 12.05.2005 o godz. 23:24
legion jest offline