Cytat:
Dares napisa***322;(a)
Szczęściarz. Ale to rozwiązanie jest droższe niż 49 $ z pierwszego posta! I przede wszystkim nie trzyma się kupy. Program jeśli faktycznie nie generuje płyt dających się odtworzyć na zwykłym PC jest po prostu do d... Nie możemy przecież założyć, że wszyscy dookoła mają stacjonarne DVD (nawet w Stanach).
|
no wiesz ja to widze wlasnie nieco inaczej
robie zdjecia cyfrowym aparatem i zamiast robic tradycyjne odbitki
nagrywam na CD i w kolekcji mam plyty CD - jedna z safari w keni, jedna z wypadu do chin, jedna z wyjazdu do tunezji, etc.
przychodza znajomi i chca zobaczyc to wsadzam CD do playera i wszyscy sobie wygodnie ogladaja na ekranie telewizora a ja moge spokojnie omawiac kazda z fotek
dla mnie dopiero teraz ma sens posiadanie cyfrowego aparatu
a to, ze ktos tam nie ma sprzetu stacjonarnego nie ma znaczenia dla mnie bo fotki sa moje i nie musze nikomu nagrac czy dawac moich albumow ...
natomiast jak chcesz nagrywac fotki tak by mozna bylo je odtwarzac na PC to mozesz uzywac WinOnCD - program dodaje player na CD i dziala zarowno na PC jak i sprzecie stacjonarnym
PS
nie wiem i moge mowic glupot ale na moj gust taka plyta powinna dac sie odtworzyc na PC za pomoca jakiegos programu do odtwarzania VCD lub SVCD bo to przeciez opiera sie o ten rodzaj plyty CD.