Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.05.2005, 02:15   #6
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam

Wygląda mi to na problem ze sterownikami,
sprawdź najnowsze nvidii, są tutaj : http://www.nvidia.com/object/nforce_audio_4.57_win2kxp

Jeśli one będą działać tak samo to wykluczysz przynajmniej winę driverów Realteka i rozwiązania problemu trzeba będzie szukać gdzie indziej.

Skoro się słyszysz a nie można nic nagrać, to stawiam na to o czym wspomniał już kolega :

Cytat:
Napisany przez REi
w glosnosc urzadzenia > zaawansowane / opcje / wlasciwosci / nagrywanie / OK sprawdz czy mikrofon jest zaznaczony [...]
i czy ma odpowiednio dużą głośność naturalnie ...

Można jeszcze sprawdzić czy masz w Panel Sterowania ***8211; Dźwięki i urządzenia audio ***8211; Audio , wybraną w urządzeniach domyślnych swoją kartę dźwiękową dla nagrywania i odtwarzania oraz zaznaczone ***8222;Użyj tylko domyślnych urządzeń***8221; (daje to pewność, że wszystkie programy będą korzystać dokładnie z tego co powinny)

chwilowo nic więcej nie przychodzi mi do głowy
pozdrawiam

ps. mam nadzieję, że moje porady nie wydadzą Ci się śmieszne, gdyż jak już wszyscy wiemy lamerem nie jesteś