Jejku, ludki nie lejcie mi tu wody jak wgrywać flashe itp., bo trochę tego robiłem. Doradźcie co zrobić by czytało mi moje nagrane DVD!!
Apropos nie ma jakiegoś programu a'la CDRoller do odczytu uszkodzonych i porysowanych płyt DVD??
A konkretniej z której stronki www, można ściągnąć J01 (pierwotną wersję flasha)!! Na Codeguys ich nie ma, od razu mówię coby mi tu linków nie wrzucali niepotrzebnych.
Co do uwalania nagrywarki i wieszania systemu, to mam taką radę:
Sprawdź najpierw czy przypadkiem ci zasilacz nie poszedł w PC. U mnie jedna z końcówek zasilających HDD (taki zwykły kabel 4 żyłowy do zasilania, nie taśma HDD) została uwalona po jakimś czasie z bliżej mi nie znanych przyczyn. Efekt wpięcie tam HDD daje objawy uwalenia dysku twardego. Jak przełączyłem na inną wtyczkę - działa bez problemu. Ale u ciebie to możee być coś poważniejszego, bo uwala sprzęt. Proponuję przejść się do sklepu (serwisu) jak już będziesz miał nową nagrywarę (jak ci wymienią) i niech sprawdzą co jest przyczyną, jak oni coś skopią to ci dadzą nową (niestety w Polsce, czasem trzeba się o to nieźle kłócić).
Ostatnio zmieniany przez MagicO : 20.05.2005 o godz. 19:23
|