Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.05.2005, 21:28   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
plomby to wspaniała sprawa

był środek tygodnia i potrzebowałem natychmiast FireWire na NECu więc obdzwoniłem parę miejsc i pojechałem kupić.
no i byłem świadkiem jak gościowi podważyli gwarancję bo komp padł z powodu syfu w środku po 2 latach a był zaplombowany i miał niby 3 lata gwarancji ^_^
to znaczy co? gość miał raz na 2 miechy przywozić go do czyszczenia za kasę?
paranoja to mało powiedziane....

edit: fakt, że w środku było coś podobnego do gniazda szczurów, a biedaczysko nie wiedział, że się kompy odkurza

edit2: zaraz zobaczę jak u mnie...?....fatalu nie ma, ale można przeczyścić.

ja bocznej ściany nie przykręcam - wsówa się i jest ok.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 18.05.2005 o godz. 10:27
ed hunter jest offline