No właśnie. Wydawało by się że jak jest ISDN to neo też moąna założyć bez problemów. A tu się okazuje że jest inaczej.
Druga sprawa że żeby założyć neo trzeba zrezygnować z ISDN, co dla niektórych jest niekorzystne, bo nna ISDN mają kilka numerów.
A co do radiówki, to różnie bywa, przynajmniej u mnie.
Oczywiście mam poblokowane porty, i z p2p raczej dupa, zresztą zależy co sie sciaga. Wogole u mnie niemoga zalozyc neo, wiec admin ceny sobie daje jakie chce bo nie ma konkurencji.
Ogolnie @Zielona musisz sprawdzic czy w twoim zasiegu jest jakas firma oferujaca radiowke (jakie parametry oferuje,cene itd.)
To samo z laczem satelitarnym, chociaz zasieg na calej Polsce jest, ale ceny moga byc rozne, a poza tym musisz miec kanal zwrotny. Na onecie oferuja kanal zwrotny, ale w sumie za jego instalacje trzeba dac jesli dobrze pamietam chyba cos okolo 500zł (za modem GPRS i karte sim PlusGSM)
Bardziej bym chyba polecal radiowke
"Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________
|